Mooi Uitzicht bestaat 10 jaar en speelt Camping Kleurrijk

Mooi Uitzicht is een theatergroep van mensen met doofblindheid en onderdeel van het ActiviteitenCentrum Kalorama in Beek-Ubbergen (achter Nijmegen). Dit jaar is ons jubileumjaar, want alweer onze 10e Grote Productie, dus heel bijzonder.
Helaas konden onze geplande voorstellingen in juni niet doorgaan door de verdrietige situatie rondom Corona. Er zijn veel maatregelen genomen en daardoor hebben de repetities 2 maanden compleet stil gelegen 🙁
Maar we zijn creatief en natuurlijk niet voor één gat te vangen! Gelukkig konden we vanaf eind mei weer beginnen met repetities in hele kleine groepjes van 1 tot 4 spelers uit dezelfde woongroepen. Na de zomervakantie repeteren we weer in drie Grote groepen, natuurlijk met 1,5 meter afstand en andere maatregelen.

En waarom repeteren we dan?
Zoals al eerder gezegd: we zijn creatief en zoeken naar oplossingen en mogelijkheden! De plannen voor ons theaterproduct zijn wel wat aangepast. Maar we denken dat het uiteindelijk net zo mooi of misschien nog wel mooier wordt dan we al dachten. We oefenen voor optredens op 9, 10, 12 en 13 december. En mocht dat toch niet kunnen doorgaan, dan is er altijd de speelfilm nog waaraan we werken.

Hopelijk tot ziens op Camping Kleurrijk in december 2020!
Spelers en begeleiders Toneel Mooi Uitzicht

Bekijk het filmpje, dat voorzien is van een vrolijk achtergrondmuziekje https://youtu.be/mJPW80MYK5U

Meer info op https://toneelmooiuitzicht.wixsite.com/mooiuitzicht
en https://www.kalorama.nl/toneel-mooi-uitzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.