Vragenlijst hulpmiddelen

Heb je ervaring met een beperking in horen én zien (doofblindheid)? We zijn op zoek naar jou!

Wij van project Inzicht in Hulpmiddelen* zijn op zoek naar mensen die een vragenlijst willen invullen. Het thema van de vragenlijst is Hulpmiddelen. Onder de deelnemers worden 5 cadeaubonnen van € 50,- verloot! Het invullen van de lijst duurt ongeveer 30-45 minuten en gebeurt anoniem. We gaan zorgvuldig met de ingevulde lijsten om en bewaren deze op een veilige plek.

Versie 1 van de vragenlijst is voor mensen met een beperking in horen én zien zelf: klik hier.

Versie 2 is voor familieleden van iemand met een beperking in horen én zien die de vragenlijst niet zelf kan invullen: klik hier.

Versie 3 is voor begeleiders en professionals die regelmatig met een cliënt met een beperking in horen én zien werken die de vragenlijst niet zelf kan invullen: klik hier.

We hopen dat je mee wilt doen! Vragen? Neem gerust contact op met de projectleider, Ulrika Klomp (u.klomp@kentalis.nl, 06-20739354).

*Dit project is onderdeel van Deelkracht. Deelkracht is een samenwerking tussen o.a. GGMD, DB-connect, Kalorama, Visio, Bartiméus en Kentalis. We doen verschillende onderzoeken. Ons doel is om de zorg rondom mensen met doofblindheid te verbeteren (Home – Deelkracht).

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.