ZieZo-beurs

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober a.s. staat DB-connect op de ZieZo-beurs over leven met minder zicht, in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Op de laatst gehouden ZieZ0-beurs in 2019 was er een prijsvraag: bedenk een gebaar voor DB-connect. Uit de inzendingen is het winnende gebaar gekozen. Het gebaar en de bedenker ervan worden bekend gemaakt op:

Vrijdag 30 september a.s. om 14.00 uur in de stand van DB-connect op de ZieZo-beurs!

Ontmoet daar ook contactpersonen die het loket van DB-connect bemensen en andere betrokkenen bij DB-connect. Ontdek wat DB-connect kan betekenen. Ga in gesprek en stel vragen over passende zorg of communicatie als je beperkt bent in horen en zien of iemand kent/begeleidt die beperkt is in horen en zien. Wissel tips, kennis en ervaringen uit. Voor elke bezoeker is er een leuke, voelbare magneet met het logo van DB-connect.

Bestel gratis toegangskaarten via https://www.ticketjames.com/nl/tickets/2012-ziezo-beurs-2022 Kaarten kosten aan de deur € 7,50. Wees er snel bij, want de kaarten voor vrijdagochtend zijn al op. Voor meer informatie: www.ziezo.org

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.