Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneel Mooi Uitzicht “SAFARIBOMBARIE” 1

20 juni 2019 @ 19:00 - 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 22 juni 2019 at 19:00

One event on 23 juni 2019 at 15:30

Gratis

Een muzikale theatervoorstelling door doofblinde acteurs.Getekende poster theatervoorstelling Safaribombarie van Toneel Mooi Uitzicht met data en info over kaarten. Poppetje met blauwe lucht, groene heuvels en palmbomen.

‘SAFARIBOMBARIE’ is een megaproductie. Samen met acht muzikanten maken de 25 spelers van Toneel Mooi Uitzicht een onvergetelijke theatervoorstelling! Ieder jaar verzorgt deze groep een grote voorstelling in de maand juni. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden!

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden. Alle acteurs hebben moeite met horen en/of zien. Er is een grote groep spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering, grimeurs én publieksbegeleiders. Deze theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld.

Kaarten reserveren vanaf 2 mei 2019. Ga naar het nieuwsbericht op de site van Kalorama voor informatie hoe je kaarten kunt reserveren.

Gegevens

Datum:
20 juni 2019
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.kalorama.nl/nieuwsarchief/toneel-mooi-uitzicht-speelt-safaribombarie

Organisator

Kalorama

Locatie

Kalorama
Nieuwe Holleweg 12
Beek,
+ Google Maps